βοΈ Welke e-mails je van BolloPrint ontvangt
In 30 seconden
- We mailen je op de momenten die ertoe doen: registratie, toegang tot je account, einde van de proefperiode, betaalproblemen en opslag.
- De e-mails over abonnement, betaling en opslag gaan naar de Eigenaar van de werkplaats; die over toegang naar iedere persoon zelf.
- De ontvangstbewijzen en facturen van je abonnement stuurt onze betaalprovider, niet BolloPrint.
- Een betaalachterstand blokkeert of verwijdert je werkplaats nooit: hooguit gaat die over op het gratis abonnement.
BolloPrint laat het je per e-mail weten op de momenten die ertoe doen: als je je account of je werkplaats aanmaakt, als je proefperiode bijna afloopt, als er een probleem is met de betaling, of als je iemand uitnodigt voor je team. Hier lees je welke e-mails je kunt krijgen en wat elk ervan betekent, zodat geen enkele je overvalt.
Ze komen allemaal van BolloPrint, met ons logo, en in jouw taal (we hebben ze in alle talen die de app ondersteunt).
Bij de start
Hier zit een nuance die voor verwarring zorgt: het zijn twee verschillende e-mails, en als je je registreert en daarna een werkplaats aanmaakt, krijg je ze allebei.
- Welkom bij je account. Als je je account bij BolloPrint aanmaakt, nog voordat je een werkplaats hebt.
- Welkom bij je werkplaats. Als je een werkplaats aanmaakt, met de link om erin te gaan en te beginnen met instellen.
En verder:
- Verificatiecode. Vragen we je tijdens de registratie je e-mailadres te bevestigen, dan sturen we je een code van 6 cijfers om te controleren dat het van jou is. Vul die in op het registratiescherm. Komt hij niet aan, dan kun je een nieuwe aanvragen met βCode opnieuw verzendenβ.
- Uitnodigingen. Nodigt iemand je uit voor een werkplaats, dan krijg je een e-mail met een knop om de uitnodiging te accepteren. Accepteer je die niet, dan sturen we je een paar dagen voordat ze verloopt een herinnering.
Toegang tot je account
- Wachtwoord herstellen of aanmaken. Vraag je om het opnieuw in te stellen, log je in met Google en klik je op βWachtwoord aanmakenβ, of reset de verantwoordelijke van je werkplaats je wachtwoord, dan krijg je een link om een nieuw wachtwoord te kiezen.
- Je wachtwoord is gewijzigd. Wijzig je je wachtwoord via Mijn account, dan laten we het je per e-mail weten, met de datum, het tijdstip en het adres van waaruit het is gedaan. Was jij het niet, wijzig het dan zo snel mogelijk en waarschuw de verantwoordelijke van je werkplaats.
- Deactiveren en opnieuw activeren. Deactiveer je je account, dan bevestigen we dat per e-mail; activeer je het opnieuw, dan ook. Je kunt terugkomen wanneer je wilt.
Je abonnement
- Je proefperiode loopt bijna af. We waarschuwen je 7, 3 en 1 dag voor het einde van de proefperiode, zodat je je betaalmethode kunt controleren en de dienst niet wordt onderbroken. De eerste afschrijving komt niet als een verrassing.
De ontvangstbewijzen, de facturen en de meldingen van een geslaagde of geweigerde betaling stuurt onze betaalprovider je rechtstreeks, met een link naar je portaal om je kaart te beheren. Die komen niet van BolloPrint.
Als er een probleem is met de betaling
Je werkplaats wordt nooit geblokkeerd en er wordt niets verwijderd. Mislukt een afschrijving, dan krijg je het volgende:
Diagram ladenβ¦
- De melding dat je kaart is mislukt krijg je van de betaalprovider, met de link om hem bij te werken. Intussen blijft je werkplaats volledig werken.
- Onze herinnering, een paar dagen later, met het enige wat de betaalprovider je niet kan vertellen: waar dit eindigt als het niet wordt opgelost.
- βJe werkplaats is overgezet naar het gratis abonnementβ, als het ons uiteindelijk niet lukt om af te schrijven. Daarin staat wat er verandert β boven de inbegrepen opslag kun je geen nieuwe bestanden meer uploaden (de bestanden die je al hebt, worden niet verwijderd), de API-tokens reageren niet meer, en de limieten van het gratis abonnement gaan gelden.
- βJe werkplaats heeft zijn abonnement terugβ, als de betaling later alsnog binnenkomt of je opnieuw een abonnement neemt.
Zeg je zelf op, dan krijg je een andere versie van punt 3: daarin staat dat je hebt opgezegd, niet dat we niet konden afschrijven. Het is dezelfde wijziging, maar het is niet hetzelfde als het je verkeerd wordt verteld.
Je kunt je betaling op elk moment bijwerken via de link in de e-mails of via Mijn account.
Als wij je account opschorten
Iets anders dan een betaalachterstand: moet ons team om een of andere reden een werkplaats opschorten (een probleem, een controle), dan krijg je een e-mail met uitleg. Dat heeft niets met je betalingen te maken.
Opslag
Bereikt je werkplaats 75% van de opslag van je abonnement, dan sturen we je een melding (en herinneren we je er één keer per maand aan zolang je hoog zit), zodat je ruim de tijd hebt. Kom je op 100%, dan waarschuwen we je opnieuw: vanaf dan kun je geen nieuwe bestanden meer uploaden tot je ruimte vrijmaakt.
Je kunt het op twee manieren oplossen: ruimte vrijmaken door bestanden te verwijderen die je niet meer nodig hebt (zodra je verwijdert, komt de ruimte meteen vrij) of je abonnement upgraden via Mijn account. Je huidige bestanden en de rest van de werkplaats blijven altijd gewoon werken.
Het is in beide gevallen dezelfde e-mail, alleen met een ander percentage. Het zijn geen twee verschillende meldingen.
Als je partner bent in het affiliateprogramma
- Uitnodiging voor het programma, als we je als partner aanmelden.
- Je afrekening, met de PDF van de periode als bijlage, telkens als er een wordt afgesloten.
Krijg je een e-mail niet?
Kijk in je spammap en voeg BolloPrint, als je filters gebruikt, toe aan je vertrouwde afzenders. Krijg je hem dan nog steeds niet, schrijf ons en we helpen je verder.